کارگاه آموزشی تولید عسلهای دارویی برگزار شد.

۰۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۰ کد : ۴۱۳۵ رویدادها اخبار تیکر
تعداد بازدید:۱۵۸۸
انجمن علمی گیاهان دارویی ایران –شاخه رودهن با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تولید عسلهای دارویی در روز چهارشنبه مورخ ۱۹ اردیبهشت ماه در محل دانشکده کشاورزی و علوم پایه نمودند.
کارگاه آموزشی تولید عسلهای دارویی برگزار شد.

انجمن علمی گیاهان دارویی ایران –شاخه رودهن با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تولید عسل های دارویی در روز چهارشنبه مورخ ۱۹ اردیبهشت ماه در محل دانشکده کشاورزی وعلوم پایه نمودند.

استاد این دوره آقای مهندس مسعود رضایی، زنبوردار و تولید کننده برتر عسلهای دارویی در منطقه دماوند بودند.

در این دوره مباحث مختلف زنبورداری و تولیدعسل مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت. آشنایی با زنبور عسل و نیازهای اکولوژیک آن، پرورش ملکه زنبور عسل و نحوه تخمگذاری و انواع زنبورهای کارگر،زنبور نر و پرستار بحث شد. در ادامه انواع فرآورده های زنبور شامل عسل، گرده گل، موم، بره موم، ژل رویال به طور مفصل بحث و شرایط تولید و خاصیت و روش مصرف آنها توضیح داده شد. ایشان همچنین به تولید عسلهای دارویی و ارگانیک و شرایط لازم برای آن اشاره کردند. باتوجه به حضور چند زنبوردار در دوره آموزشی، سوالهای تخصصی و کاربردی فراوانی مطرح شد که بخوبی توسط استاد دوره توضیح داده شد.

دراین دوره،علاوه برزنبورداران، علاقمندانی از دانشگاه های مختلف و اعضاء انجمن حاضر بودند. کارگاه درساعت ۱۶ با ذکرصلواتی به پایان رسید.

( ۱ )

نظر شما :