سخنرانی علمی

سخنرانی علمی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی در خصوص "تخمین مدل لاجیت پذیرش آبگرمکن های خورشیدی در مناطق محروم"

۰۶ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۹ کد : ۴۱۳۰ رویدادها اخبار تیکر
تعداد بازدید:۲۲۸
سخنرانی آقای دکتر شهاب الدین شکری در خصوص "تخمین مدل لاجیت پذیرش آبگرمکن های خورشیدی در مناطق محروم" در روز پنج شنبه مورخ ۱۰-۰۳-۹۷ برگزار خواهد شد.

یکی از مباحث روز در مراکز علمی دنیا بحث استفاده از انرژی های تجدیدپذیر از جنبه های گوناگون است، سهم منابع مختلف انرژی های تجدید پذیر نسبت به سایر منابع انرژی در ایران هنوز بسیار ناچیز بوده و با توجه به شرایط کشورمان در این خصوص، انرژی خورشیدی می تواند یکی از منابع مهم در این زمینه باشد. جناب آقای دکتر شهاب الدین شکری عضو هیات علمی گروه اقتصاد کشاورزی پژوهشی در خصوص "تخمین مدل لاجیت پذیرش آبگرمکن های خورشیدی در مناطق محروم (جامعه عشایری جنوب شرقی کشور)" با هدف بررسی عوامل موثر بر پذیرش آبگرمکن های خورشیدی در مناطق عشایری استان سیستان و بلوچستان به انجام رسانده اند. نتایج پژوهش مذکور در روز پنج شنبه مورخ 10-03-97 به صورت سخنرانی به سمع و نظر علاقمندان خواهد رسید. لذا از تمام دانشجویان و اساتید علاقمند به این موضوع دعوت می شود در ساعت 10:15 در سالن دفاع دانشکده حضور بهم رسانند.

نظر شما :